Αποστολή & Παράδοση

Έξοδα Αποστολής

Για αγορές άνω των 50,00€,  τα εξοδα αποστολής και τα έξοδα αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για αγορές κάτω των 50,00€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3.00€ προς οποιονδήποτε εγχώριο προορισμό, ανεξαρτήτως βάρους του δέματος ή τρόπου πληρωμής της παραγγελίας . Στη περίπτωση αντικαταβολής προστίθενται και τα έξοδα αντικαταβολής που ανέρχονται στα 2,00€

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται στο αντίστοιχο πεδίο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Πληροφορίες αποστολών

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μεσώ της  υπηρεσίας ταχυμεταφορών Speedex και ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας, εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές στις οποίες ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει .

Από τη στιγμή που μία παραγγελία ληφθεί, θα εκτελείται και θα αποστέλλεται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιλεγεί η πληρωμή μέσω εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε η παραγγελία θα αποστέλλεται εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε με email το αποδεικτικό κατάθεσης.

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του χρόνου που έχουμε καθορίσει παραπάνω.

Εντοπισμός αποστολής

Για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, όσον αφορά την αποστολή της παραγγελίας σας,  σας αποστέλλουμε μέσω email η μεσώ μηνύματος στον αριθμό τηλεφώνου (κινητού) που έχετε καταχωρήσει κατά την παραγγελιά σας τον αριθμό αποστολής, τον οποίο τοποθετείτε στη σελίδα της Speedex ώστε να ενημερώνεστε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται η παραγγελία σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας

Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας όπως:

  • Σε σχέση με το προϊόν που παραγγείλατε
  • Σε σχέση με την πληρωμή του
  • Τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται (μέσω της μεταφορικής) από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

Επιστροφή – Υπαναχώρηση

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Επιχείρηση μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Επιχείρηση ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Επιχείρηση.
  2. Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη.

Απαράδοτες αποστολές

Σε περιπτώσεις όπου μία παραγγελία δεν παραδίδεται στον τελικό παραλήπτη με ευθύνη ή από αμέλεια του ιδίου, το www.be-bop.gr δε θα αποστέλει ξανά την παραγγελία και διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει καμία άλλη μελλοντική παραγγελία στο ίδιο πρόσωπο. Στις περιπτώσεις των αποστολών με τη μέθοδο της αντικαταβολής και τις οποίες ο πελάτης από δική του ευθύνη ή αμέλεια δεν παρέλαβε και επιθυμεί να του αποσταλεί ξανά, τα έξοδα αποστολής θα ανέρχονται στα 9€ , τα οποία περιλαμβάνουν το κόστος των δύο αποστολών και της μίας επιστροφής στο κατάστημα και η πληρωμή του συνολικού ποσού της παραγγελίας θα πραγματοποιείται μόνο μέσω κατάθεσης του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.

Παραγγελίες μέσω PayPal ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό: Στην περίπτωση που μία παραγγελία δεν παρελήφθη με ευθύνη ή από αμέλεια του πελάτη και η οποία είχε προπληρωθεί μέσω PayPal ή κατάθεσης,  θα γίνεται προσπάθεια επικοινωνίας με τον πελάτη και μετά από την κατάθεση του ποσού των 6€ σε τραπεζικό λογαριασμό η PayPal θα αποστέλλεται ξανά η παραγγελία (το ποσό περιλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής του δέματος στο κατάστημα και το κόστος της δεύτερης αποστολής).